Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Základní škola > Aktuality > Dračí lodě 2017 - vicemistři!!!

Dračí lodě 2017 - vicemistři!!!



Datum konání:
13.10.2017

Dračí lodě 2017 – vicemistři!!!

Nejstarší žáci naší školy se již tradičně zúčastnili závodů dračích lodí základních škol pod Sedlešovickým mostem ve Znojmě. Jednou absolvovali trénink, aby si zvykli na podmínky na lodi, vyzkoušeli tempo, naučili se pořádně držet pádlo a rozjet loď do pořádné rychlosti.

Na závod se náležitě těšili, dokonce si sami vymysleli jméno lodě do soutěže a Katka Dobešová se postarala o trička, aby všichni na lodi měli i stejnou barvu dresu.

Tato příprava se v závodě 27.9. dokonale vyplatila, když naše posádka prohrála jen s loňskými vítězi a obsadila nádherné druhé místo. Toto se zatím nikdy nepodařilo. Posádce patří ohromná pochvala za to, jak společně bojovali ze všech sil a táhli za jeden provaz. Po úspěšném závodě museli všichni zchladit rozpumpované svaly a emoce oslavným skokem do podzimní Dyje.

Jména členů posádky: Hynek Horák, Michal Bindr, Daniel Ambrozek, Robin Buchta, Tomáš Mandát, Kateřina Dobešová, Nikol Stanislavová, Tereza Viklická, Markéta Vlčková, Kamil Doležal, Tomáš Dorňák, Patrik Kozdas, Kryštof Loger, Tomáš Marek, Aneta Grünwaldová, Natálie Helingerová, Aneta Hrůzová, Adéla Šlapáková, Jaroslav Otruba, Jaromír Fousek.

Foto: Foto Dračí lodě