Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Základní škola > Historie ZŠ > Archiv článků 2011-2012 > Finance SR 2012-2013

Finance SR 2012-2013



Datum konání:
31.1.2013

Vážení rodiče,

Vzhledem k personálním změnám v pedagogickém sboru ZŠ Mikulovice došlo k tomu, že nikdo s rodičů není zaměstnancem školy a tudíž se komplikuje situace s vybíráním příspěvků pro SR při ZŠ Mikulovice. Společně s vedením školy jsme se rozhodli situaci řešit tak, že příspěvky budou vybírat třídní učitelé, a to každé poslední pondělí v měsíci nebomají rodiče možnost zaplatit příspěvek na třídních schůzkách. Aby se situace ještě dále nekomplikovala několikerým výběrem finančních prostředků, budou příspěvky vybírány v jedné částce. Příspěvek za rodinu ( bez ohledu na počet dětí) do SR činní 200Kč ( 50Kč činí příspěvek do tzv. sportovního fondu) a příspěvek na pracovní sešity a pomůcky do VV je 300Kč na žáka.

Takže rodina s jedním dítětem zaplatí 500Kč

                      se dvěma dětmi zaplatí 800Kč

                      se třemi dětmi zaplatí 1100Kč.

Finanční částky je nutno uhradit do konce 1.pololetí, tj. do 31.1.2013.

Finance od třídních učitelů bude vybírat a spravovat  paní Zuzana Höferová, která je od října pokladníkem SR při ZŠ Mikulovice. Funkci převzala po paní Haně Holé, které jménem SR při ZŠ Mikulovice děkuji za vzorné spravování finančních prostředků.

 

 

Hana Logerová


Předsedkyně SR při ZŠ Mikulovice


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů