Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Základní škola > Aktivity školy > Soutěž mladých zdravotníků

Soutěž mladých zdravotníků



Žáci naší školy se už po několikáté zúčastnili okresního kola soutěže mladých zdravotníků, která se konala 25.5.2010 v prostorách nově vybudované transfúzní stanice ve znojemské nemocnici. Družstvo starších  žáků, ve složení Barbora Martínková, Kristýna Cahová, Simona Stuchlíková, Adriana Holá a Jiří Zima, si v silné konkurenci vedlo velice dobře a obsadilo krásné druhé místo.

 Hlídka mladších žáků,složená z Lenky Procházkové, Kateřiny Kloudové, Markéty Holé, Dominiky Černé a Martiny Mandátové, však své starší kamarády překonala a umístila se na úžasném  prvním místě. Naše zdravotnice tak budou mít možnost reprezentovat naši školu a i celý okres na krajském kole v Brně.

Velkou zásluhu na tomto skvělém výsledku našich žáků má však i paní vychovatelka Helena Stuchlíková, která se už několik let věnuje vedení zdravotnického kroužku a  přípravě dětí na soutěž mladých zdravotníků a její úsilí nyní přineslo zasloužené ovoce.

Všem zúčastněným děkujeme za vzornou reprezentaci školy a přejeme mnoho úspěchů v dalších kláních.

Další fotky z této soutěže naleznete na tomto odkaze : FOTKY ZE SOUTĚŽE MLADÝCH ZDRAVOTNÍKŮ a nebo klikni na fotku nad tímto textem.