Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Základní škola > Aktivity školy > Zájezd do Londýna - květen 2010

Zájezd do Londýna - květen 2010



Chcete-li se podívat na další fotky ze zájezdu do Londýna klikněte na tento odkaz :

FOTKY ZE ZÁJEZDU DO LONDÝNA

Mirka Huňová , 5. tř.
V Londýně se mi velice líbilo. Viděli jsme spoustu památek jako třeba : Winchester, London Eye ve výšce 135m nad zemí . Ještě jsme viděli 4D projekci a bylo to velmi pěkné. Byli jsme na Stonehenge. Je to kamení a hodně vysoké. Jeli jsme v metru zvaném UNDERGROUND. Paní průvodkyně Marcela byla moc hodná. Trajekt byl taky dobrý, ale bylo mi trochu špatně. Jak jme jeli trajektem cestou zpět, tak se nám ztratil Kuba. Všichni jsme ho hledali. Hlavní je, že se našel a nikomu se nic nestalo a přijeli jsme v pořádku DOMŮ.

Jiří Hruška, 5. tř.
V Londýně se mi líbilo Londýnské oko /výška 135m, jedna otáčka trvá půl hodiny, výhled je krásný na Londýn/. Stonehenge je kamenný okruh - kameny byly na sobě různě postavené. 4D projekce byla super. Bylo to jako doopravdy. Průvodkyně byla dobrá.

Ivana Homolová, 7. tř.
Líbilo se mi London Eye. Líbil se mi celý výlet. Líbilo se mi v rodině, byla milá. Líbil se mi hodně Stonehenge. Průvodkyně nám všechno vyprávěla o památkách.

Monika Moudrá, 7. tř.
Památky byly moc pěkné, rodina byla úžasná. Paní průvodkyně Marcela byla taky skvělá. S pražskými a plzeňskými dětmi to ušlo, ale jinak všechno v pohodě. Dobře se tam nakupovalo. Oblečení bylo levné, ale suvenýry byly i drahé, dražší než oblečení. Jinak nevím, co říct, prostě úplně suprové to bylo.

Petr Buchtela, 6. tř.
Nejvíc se mi líbilo London Eye. A taky byl pěkný Big Ben a katedrála sv. Pavla. Ubytování bylo také pěkné. Zájezd do Anglie byl SUPER. Doufám, že příští rok pojedeme taky. Já nebudu ani váhat, jestli pojedu.

Jakub Franc, 6. tř.
V Londýně se mi nejvíc líbilo London Eye. Ale dobré to bylo i v katedrále sv. Pavla a Big Ben s Buckinghamským palácem.

Veronika Bartesová, 6. tř.
Navštívili jsme hodně památek, které byly zajímavé a hezké. Hodně se mi líbilo Stonehenge, kde jsme viděli vysoké kameny a kolem ovečky. Ale nejvíc se mi líbilo London Eye a 4D projekce.

Romana Homolová, 8. tř.
Ve dnech 10. 5. - 14. 5. 2010 jsme navštívili Londýn, hlavní město Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Bydleli jsme u anglických rodin. Vělmi mě překvapilo anglické jídlo. Dávají tam totiž víc příloh než my tady. Na snídani jsme museli vstávat o půl hodiny dříve, protože tam mají bohatou snídani. Po snídani nás paní odvezla k autobusu, který nás odvezl k různým památkám. První den jsme navštívili Tower a City of London. Tower je velmi zajímavý hrad. Nejvíce mě tam zaujaly korunovační klenoty. Druhý den jsme navštívili Windsor, Stonehenge a Winchester. Poslední den jsme si prohlédli St. Paul´s Cathedral, London Eye, Trafalgarské náměstí, Buckinghamský palác a zbyl nám čas i na nakupování. Měli jsme velmi ochotnou průvodkyni, která nám o všem povídala a vše vysvětlovala. Jsem ráda, že se nikdo neztratil a doufám, že i příští rok pojedeme na stejně zajímavý výlet.