Horní menu

Drobečková navigace

Aktuality > Základní škola > Aktuality > Výuka pro žáky 1. stupně

Výuka pro žáky 1. stupně



Datum konání:
25.5.2020

Vážení rodiče,

dne 25. května 2020 bude zahájena výuka pro žáky 1. stupně.

Žáci mohou přicházet do školy od 7:00 hodin. Po příchodu do školy se žáci přezují a neprodleně budou odcházet do své třídy. Ranní družina je zrušena.

Každý žák si s sebou přinese dvě roušky, igelitový sáček na roušky, svačinu a pití. O nošení roušek v hodinách rozhoduje vyučující. Vyučování bude probíhat do 11:15 hodin a poté budou žáci ve skupinách odcházet na oběd.

Školní jídelna bude v provozu,  pokud bude dostatečný počet zájemců. Po obědě žáci zůstanou ve své třídě do 13:20 hod (odjezdu autobusu). Odpolední družina bude v provozu do 14:00 hodin. Nahlášené odchody jsou závazné a neměnné.

Před nástupem do školy všichni žáci odevzdají Čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového onemocnění svým třídním učitelům. Formulář je na webových stránkách školy.

Výuka žáků, kteří se rozhodnou zůstat doma, bude pokračovat stejným způsobem (distanční formou přes webové stránky školy).

Žádáme rodiče, aby neposílali do školy žáky, kteří se necítí dobře. V případě podezření virového nebo jiného onemocnění budou rodiče kontaktováni a dítě si budou muset neprodleně vyzvednout ve škole.

Čestné prohlášení